Tibusammul edasi.

Tänase päeva vaates ei tule pikka reportaaži, kuid mõningad asjad tehtud said.
Hommikul kooli minnes ilmnes, et otse meie maja ees on toiminud väiksemat sorti liiklusõnnetus. Ilmselt ei jõudnud eesõiguses selgusele jalgrattur ja parkasse keerav sõiduk ja nii nad kokku said.
Väike õnnetus, suured jõud kohal.
Koolis ootasid tegemist asjad: mul mootorrattasadula lõigete kohendamine ja Geal Mini Cooperi tagaiste.
Parandatud mõõtmed pastakaga peake tehtud.

Tepitud Mini Cooperi istmeosa.

Gea märgib mõõte peale.
Mul oli vaja eile tehtud märgete ja tähelepanekute põhjal teha uus kate. Ühest kohast oli vaja laiust lisada, teisalt oli vaja pikkust maha võtta ja ka esiosale eraldi äär teha.





Katse kaks.
Vahepeal tuli porolooni raspliga õgvendada.

Tänaõhtune seis.

Vaade 2.


Gea samuti tegi edusamme ja mingil hetkel olid tal istme jaoks vajalikud tükid välja lõigatud ning laual ritta seatud. Ta muudkui toimetas päev otsa, mõõtis ja vaatas ja lõikas ja joonistas. Järjekord ei ole ilmtingimata sedamoodi. Nagu juba eile märgitud, siis tegemist oli täpsust vajava projektiga (rohkem materjali pole), siis kiiret polnud kuhugi.
Mini Cooperi tagaiste.
Töökojas nuputasime algusest peale ühe masina funktsiooni üle. Küsima siiski ei hakanud ja täna õnnestus meil siis näha, mis tööd sellega teha saab. Selle masina abil on väga hea on eemaldatavatele toolipõhjadele uusi katteid peale klammerdada. Masin hoiab põhja ja kanga omal kohal ja asjandust saab ringiratast keerutada.
Masin, mille tähtsus oli veel meie jaoks avastamata.

Töö käib.
Ja üks õnnetu läpakakott. Idee oli harjutada sirgeid tepinguid ja tähtede õmblemast, lõpuks lihtsalt ei tahtnud materjali minema visata ja õmblesin kokku. Kui tepingute ja tähtedega olen rahul, siis õmblustöö oleks vajanud korralikke lõikeid. Kõik teadmised kogunevad ikka pisitasa, tibusammul.
Tänane postitus on tegelikult õite varajane, sest meil on plaanis minna tutvuma Soome rahvusmeelelahutuse karaokega. Linna viivad meid kaks Soome migreerunud eestlannat.

Kommentaarid

Postita kommentaar

Populaarsed postitused